Magische Bospad

Type: Wandelroute

Magische Bospad

Type: Wandelroute

Ga op pad en voer de opdrachten uit. Zoek naar kriebeldiertjes, loop als een eekhoorn door de bomen en maak je eigen bosgeurenmengel. Het magische bospad is geschikt voor kinderen van 6 t/m 9 jaar.


Aangeboden door: Stichting Nunspeet uit de Kunst

Hoi, Ik ben Sofie, een goede bosfee! Ik woon in het magische bos rondom Bezoekerscentrum Nunspeet. Samen met mijn oma zorg ik voor de zieke bosbewoners. Wij maken magische drankjes en zalfjes, waarmee zij snel weer opknappen! Mijn oma is heel erg slim en kent alle recepten uit haar hoofd! Helaas is oma behekst! De bosheks heeft haar betoverd en nu kan ze niets meer! Ze ligt helemaal verlamd in bed en kan mij dus niet helpen met het verzorgen van de andere zieke bewoners. Ik weet dat er een magisch zalfje is wat oma kan helpen, maar ik weet niet meer welke twee belangrijke ingrediënten ik nodig heb! Kan jij mij helpen?

Ga op pad en voer de opdrachten uit. Zoek naar kriebeldiertjes, loop als een eekhoorn door de bomen en maak je eigen bosgeurenmengel. Je verzamelt letters door de vragen te beantwoorden. Zet deze letters in de juiste volgorde en je weet wat Sofie nodig heeft voor het magische zalfje! Als jij weet welke ingrediënten zij nodig heeft, dan krijg jij een beloning!
Het magische bospad is geschikt voor kinderen van 6 t/m 9 jaar.
Kosten: € 5,- per kind + € 10,- borg (gelieve contant te betalen)
Duur 1 tot 1,5 uur
Het magische bospad kan gelopen worden tijdens de openingstijden van het bezoekerscentrum.

Dit ga je zien

Startpunt: Magische Bospad
Plesmanlaan 2
8072 PT NUNSPEET
Eindpunt: Magische Bospad
Plesmanlaan 2
8072 PT NUNSPEET

Kenmerken