Mountainbikeroute Ermelo

Type: Mountainbikeroute
Afstand: 26.0 km

Mountainbikeroute Ermelo

Type: Mountainbikeroute
Afstand: 26.0 km

Een vernieuwde mountainbikeroute van 23 kilometer in de omgeving van Ermelo met uitdagende singletracks! De route gaat o.a. langs de uitgestrekte Ermelosche Heide, het Speulder en Sprielderbos en is daardoor zeer afwisselend. Met 171 hoogtemeters!

De mountainbikeroute Ermelo is recent vernieuwd. De route voert over uitdagende singletracks, de uitgestrekte Ermelosche Heide, het Speulder en Sprielderbos en is daardoor zeer afwisselend!

Praktische informatie: 

  • Markering: blauwe pijl (internationale MTB-teken)
  • Afstand: 23 kilometer
  • Hoogtemeters: 171
  • Vignetplichtig: Nee
  • Verbindingen met andere routes: Ja, het is mogelijk om deze route te koppelen met de TREK-Trail en de mountainbikeroute Harderwijk. 
Afstand
26.0 km

Dit ga je zien

Startpunt: P Veluwe Harderwijk
Boekhorstlaan
3847 LA Harderwijk
1

Van der Valk Hotel Harderwijk

Hotel Harderwijk op de Veluwe ligt op een uniek stukje in Nederland, de Veluwe. Je kan de omgeving ontdekken per fiets of te voet. Trappend en dwalend door de bossen, langs heidevelden, vennetjes en stuwwallen ontdek je de grootse natuur.Lees verder

Van der Valk Hotel Harderwijk
2

De Haeghehorst

Ardoer Camping en Bungalowpark De Haeghehorst in Ermelo is een fijne camping op de Veluwe. Beleef het waterplezier in het verwarmde binnenzwembad met 45 meterlange glijbaan en buitenzwembad, ervaar het gemak van de speeltuinen op het kampeerterrein.Lees verder

De Haeghehorst
Eindpunt: P Veluwe Harderwijk
Boekhorstlaan
3847 LA Harderwijk