Oldenallerpad

Type: Wandelroute
Afstand: 9,1 km

Oldenallerpad

Type: Wandelroute
Afstand: 9,1 km

Zoek je een wandeling buiten de gebaande paden? Loop dan eens het Oldenallerpad, een adembenemend klompenpad in de omgeving van Putten.

Je wandelt door een eeuwenoud kasteelbos, over boerenland, langs houtwallen, beken en over heide. De afwisseling van cultuur en natuur bepaalt hier de sfeer. Klompen of laarzen aan, rugzak op en gaan!Op De Zoete Inval, een boerderij, die nog steeds in bedrijf is, kunnen de jonge kalveren worden bewonderd vanachter een moderne skybox. In de zomermaanden kun je er terecht voor een boerderijijsje of een kopje koffie. Stop onderweg beslist even bij de mooi opgeknapte schaapskooi van natuurmonumenten dat nu een rust- en informatiepunt is.

De route wordt aangeven met een rode markering in de vorm van een klomp. Het Oldenallerpad is in twee richtingen gemarkeerd, zodat je de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen. De route kan verkort worden tot 6 km (start vanaf De Zoete Inval) of tot 3,5 km (vanaf Parkeerplaats aan de Waterweg). Verlengen kan tot 11 km of 12 km via de Groot Hellerweg. Dit staat aangegeven op de kaart in de brochure en in het veld met markering. 

Afstand
9,1 km

Dit ga je zien

Startpunt: Broekermolenweg 5
3882 MG Putten
Eindpunt: Broekermolenweg 5
3882 MG Putten