Kunstsnoer

Type: Wandelroute

Kunstsnoer

Type: Wandelroute

Een kunstzinnig element in Nunspeet: op vijf plekken in het centrum staan grote vitrines waarin kunst tentoongesteld wordt. Op deze manier is goed te zien dat de kust in Nunspeet leeft! De vitrines worden enkele keren per jaar gevuld naar een ander thema


Aangeboden door: Stichting Nunspeet uit de Kunst

Een kunstzinnig element in Nunspeet: op vijf plekken in het centrum staan grote vitrines waarin kunst tentoongesteld wordt. Op deze manier is goed te zien dat de kust in Nunspeet leeft! Op inspirerende wijze worden de vitrines regelmatig gevuld naar een ander thema. Zo was er rond de Meimaand Fietsmaand het thema 'fietsen te zien, momenteel is dat 'hout'.
Door het Kunstsnoer te volgen wandel je van het Transferium, via het Stationsplein, door de Stationslaan (langs het museum) naar het Marktplein langs prachtige kunst en zo zijn deze plekken op een bijzondere manier met elkaar verbonden.

Zin in een frisse wandeling langs een mini-expositie? Bekijk dan het kunstsnoer, een kunstzinnig element in Nunspeet: op vijf plekken in het centrum staan grote vitrines waarin kunst tentoongesteld wordt. Op deze manier is goed te zien dat de kunst in Nunspeet leeft! Op inspirerende wijze worden de vitrines regelmatig gevuld naar een ander thema. Zo was er rond de Meimaand Fietsmaand het thema 'fietsen te zien, ook was er het thema 'hout' en 'glas'. De vitrines worden elke 3 maanden opnieuw ingericht, op de Facebookpagina zijn de laatste ontwikkelingen te zien! Door het Kunstsnoer te volgen wandel je van het Transferium, via het Stationsplein, door de Stationslaan (langs het museum) naar het Marktplein langs prachtige kunst en zo zijn deze plekken op een bijzondere manier met elkaar verbonden. 
Dit jaar zou vanaf 1 april het thema 75 jaar bevrijding te zien zijn in de vitrines. Door alle maatregelen die de regering genomen heeft is dit uitgesteld. Voorlopig staat het glaswerk dus nog even te pronken... Voor meer informatie over de unieke opleidingen en andere wetenswaardigheden over de Vrije Academie Nunspeet kun je de website bezoeken. Kijk ook eens op het Kunstenaarsplatform van De Nunspeetse School.

Dit ga je zien

Startpunt: Kunstsnoer
Stationsplein 1
8071 CH NUNSPEET
Eindpunt: Kunstsnoer
Stationsplein 1
8071 CH NUNSPEET