Mountainbikeroute Zandenwoud

Type: Mountainbikeroute
Afstand: 51.0 km

Mountainbikeroute Zandenwoud

Type: Mountainbikeroute
Afstand: 51.0 km

Ga op pad met de mountainbike en geniet van de prachtige omgeving van Apeldoorn. De route wordt gekenmerkt door de typische Veluwse natuur: prachtige heidevelden bij Hoog Buurlo en uitgestrekte bossen. Zo kent de route slingerende paadjes en klimmetjes!

Ga op pad met de mountainbike en geniet van de prachtige omgeving van Apeldoorn. De route wordt gekenmerkt door de typische Veluwse natuur: prachtige heidevelden bij Hoog Buurlo en uitgestrekte bossen. Zo kent de route slingerende paadjes en klimmetjes! Deze mountainbikeroute brengt je over het middelste deel van de Veluwe en heeft een lengte van 52 kilometer maar is ook onderweg in te korten. Geniet tijdens de route van het bijzondere Radio Kootwijk of kijk onderweg uit naar de edelherten, reeën, wilde zwijnen, dassen en roofvogels in het gebied!   

Markering
De route is gemarkeerd met de houten paaltjes voorzien van het internationale mountainbikelogo. Daarnaast zijn de aanrijroutes vanaf de startlocaties (geel-zwart) en de inkort routes (zwart) speciaal gemarkeerd.     Meer informatie over de route? Kijk dan op de website van Staatsbosbeheer.   

Afstand
51.0 km

Dit ga je zien

Startpunt: Van Golsteinlaan 20
7339 GT Ugchelen
1

Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel

De Cantharel is een heerlijke plek voor een kort of lang verblijf.Lees verder

Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel
Eindpunt: Van Golsteinlaan 20
7339 GT Ugchelen