Ruiterroutes Gemeente Nunspeet

Type: Ruiterroute

Ruiterroutes Gemeente Nunspeet

Type: Ruiterroute

Paardenliefhebbers zijn van harte welkom op de ruiterpaden in de Gemeente Nunspeet. Te paard een rit maken door de natuur is heerlijk ontspannend. Op de plattegrond die voor € 2,00 te koop is bij de VVV Nunspeet staan de ruiterpaden aangegeven.

Aangeboden door: Stichting Nunspeet uit de Kunst

Neem alvast een kijkje

Paardenliefhebbers zijn van harte welkom op de ruiterpaden van Staatsbosbheer, Natuurmonumenten en Geldersch landschap en de Gemeente Nunspeet. Te paard een rit maken door de natuur is heerlijk ontspannend. Op de plattegrond die voor € 2,00 te koop is bij de VVV Nunspeet staan de ruiterpaden aangegeven. Er zijn vele rondritten te maken. De paden staan in het veld aangegeven met routepaaltjes.

Volg de genummerde paaltjes
Op kruisingen van ruiterpaden zijn de paaltjes voorzien van een nummer. Deze nummers zijn op de kaart aangegeven. Ruiters, menners en paarden kunnen bij de picknickplaatsen lekker genieten van de rust en vrijheid van het bos. Voor de ruiters en menners zijn er picknicktafels.
De paarden kunnen loslopen in een kleine kraal. Er zijn paardenstands met voederbakken en een waterpomp voor de paarden. Ook de diverse stallingsmogelijkheden staan vermeld op de ruiterkaart.

Dit ga je zien

Startpunt: Stationsplein 1
8071 CH NUNSPEET
Eindpunt: Stationsplein 1
8071 CH NUNSPEET