Hulp Boswachterspad

Type: Wandelroute

Hulp Boswachterspad

Type: Wandelroute

Kom naar het bezoekerscentrum en ga aan de slag als hulpboswachter. Kom er achter wat het werk van een boswachter inhoudt en ontdek de natuur! Met behulp van de zoekkaarten leer je de meest voorkomende bomen en dieren kennen.


Aangeboden door: Stichting Nunspeet uit de Kunst

Kom naar het bezoekerscentrum en ga aan de slag als hulpboswachter. Trek het hulpboswachtersvestje aan en ga op pad met het kompas. Een boswachter gaat niet op pad zonder verrekijker, dus die krijg je ook te leen! In de tas zit het opdrachtenboekje waar je allerlei interessante opdrachten vindt. Kom er achter wat het werk van een boswachter inhoudt en ontdek de natuur! Met behulp van de zoekkaarten leer je de meest voorkomende bomen en dieren kennen. Schrijf in je logboekje al je bevindingen op en krijg een beeld van wat er op de Veluwe leeft.
Kom jij de boswachter helpen? Dan moet je wel eerst je diploma halen… Word ook een Hulpboswachter en loop het hulpboswachterspad! De Hulpboswachter is een ruige tocht voor stoere jongens en meiden tussen de 7 en 12 jaar. Het Hulpboswachterspad kan alleen gelopen tijdens de openingstijden tot twee uur voor sluitingstijd.

Dit ga je zien

Startpunt: Hulp Boswachterspad
Plesmanlaan 2
8072 PT NUNSPEET
Eindpunt: Hulp Boswachterspad
Plesmanlaan 2
8072 PT NUNSPEET

Kenmerken