Watersport

Veluwe... - een waar Eldorado!

De Veluwe dat is niet alleen bossen en heidevelden, dat is ook genieten van zon, zee en strand! Naast de vele sprengen en beken zijn er meer dan 100 plassen en meertjes te vinden, waaraan prachtige recreatiegebieden liggen. De Veluwerandmeren, een aaneenschakeling van meren aan de noordwestzijde van de Veluwe, zijn het bekendst. Door het ondiepe water uitermate geschikt voor de beginnende watersporter.

De beste windsurf en kitesurf locaties van Nederland! 
Een verfrissende duik of sportief bezig zijn op een wakeboard, stand up paddleboard, kneeboard of waterski's. De Veluwerandmeren tussen het oude en het nieuwe land zijn een eldorado geworden voor recreatie en watersport. Zo is Strand Horst door de gunstige ligging en het ondiepe water zelfs een van de beste kitesurf- en  windsurf locaties van Nederland. Maar ook het Heerderstrand, Strand Nulde, recreatieplas Bussloo en het Kievietsveld zijn geweldige recreatiegebieden voor de watersporter.

Windsurfen

Locaties om te bezoeken!

Actief op het water

Op de Veluwe kan je je eindeloos vermaken op het water. Ontdek alle verschillende meren op de Veluwe waar je kan zwemmen, varen, suppen, kitesurfen en windsurfen.

Lees verder
Nog meer watersport locaties!