Uitgaan op de Veluwe

Kom genieten van pure gastvrijheid op de Veluwe

Op en rond de Veluwe vind je de mooiste festivals en evenementen. In de steden aan de Veluwe, zoals Apeldoorn en Arnhem, kun je naar openluchtfilm- en muziekfestivals met een originele programmering én een unieke sfeer. Dat kan ook niet anders, met al dat wild in de buurt. Eén keer per jaar kun je zelfs dansen in het monumentale Radio Kootwijk. Op zoek naar een andere historische setting voor je avondje uit? In Elburg – of in één van de andere Hanzesteden – struin je langs de kade en duik je een oud visserskroegje in voor de echt sterke verhalen. Samen met een lekker bittertje, natuurlijk. 

 • Uitagenda

  Ben je benieuwd naar wat er allemaal te doen is op de Veluwe? In de Uitagenda vind je de evenementen van de komende tijd! 

  Uitagenda
 • Uit in Apeldoorn

  Laat je tijdens je bezoek verrassen door een bijzondere mix van cultuur, natuur en het stadse! Apeldoorn heeft alles voor een heerlijke avondje uit! 

  Uit in Apeldoorn
 • Uit in Ede

  Een geslaagd avondje uit in Ede. In de UItagenda zijn de leukste avondje uit voor je verzameld!

  Uit in Ede

Gezellig borrelen: onze tips

De Veluwe: dat je er je culinaire hart kan ophalen dat zal je waarschijnlijk niet meer verbazen. De weg naar de bekende sterrenrestaurants is je dan misschien ook bekend. Maar ook voor de gezellige borrel hoef je niet ver te gaan en laten wij nou net de leukste plekjes kennen!  
 

Lees verder
Ontdek onze tips

De beste restaurants op de Veluwe

De Veluwe is met meerdere sterrenrestaurants, Erkende Streekproducten en een welbekend wildseizoen, dé culinaire bestemming in Nederland. Urenlang tafelen tijdens een uitgebreide lunch, of je laten verassen tijdens een viergangen verassings diner. Het kan allemaal op de Veluwe.

We hebben een overzicht van de beste restuarants voor je verzameld. 

 

Lees verder
Eten en drinken op de Veluwe