Het Norderpad

Type: Wandelroute
Afstand: 12.0 km

Het Norderpad

Type: Wandelroute
Afstand: 12.0 km

Het Norderpad: een klompenpad over eeuwenoude kerkpaden en landwegen en langs landgoederen en oude boerderijen. Klompen aan, rugzak op en gaan!


Aangeboden door: Klompenpaden

Volg het Norderpad, een bewegwijzerde wandelroute van 12 kilometer over eeuwenoude kerkpaden en landwegen in het mooie buitengebied van Putten: klompen aan, rugzak op en gaan! 

Ben je op zoek naar een leuke manier om de omgeving van Putten te ontdekken? Loop dan eens het Norderpad: één van de vele klompenpaden die op de Veluwe te vinden zijn! Je volgt de route via de blauw/groene bordjes. Onderweg kom je o.a. langs Kasteel De Vanenburg, waterpartijen en oude boerderijen. Een belevenis van afwisseling in cultuur en natuur. 

Let op: Het wandelpad loopt gedeeltelijk over particulier terrein, waar soms vee loopt. Om de dieren niet te verstoren en verspreiding van dierziekten te voorkomen zijn honden verboden. 

Kijk voor meer informatie over de route en de routefolder op klompenpaden.nl.

Afstand
12.0 km

Dit ga je zien

Startpunt: Station Putten
Stationsstraat
Putten
1

Kasteel De Vanenburg

Kasteel De Vanenburg ligt op een uniek landgoed uit de 17e eeuw aan de rand van de Veluwse plaats Putten. De perfecte uitvalsbasis voor ruimte en rust, maar ook stijl en klasse. Deze combinatie maakt van uw verblijf een onvergetelijke ervaring.Lees verder

Kasteel De Vanenburg
Eindpunt: Station Putten
Stationsstraat
Putten