Rondje Barneveld

Type: Wandelroute
Afstand: 26.0 km

Rondje Barneveld

Type: Wandelroute
Afstand: 26.0 km

Ontdek de prachtige omgeving van de gemeente Barneveld met het Rondje Barneveld: een bewegwijzerde wandelroute van 26 kilometer!

Aangeboden door: Routebureau Veluwe

Heerlijk wandelen in de omgeving van Barneveld, dat kan met de wandelroute Rondje Barneveld! Deze bewegwijzerde route in het Wandelnetwerk Veluwe voert je door een groene omgeving langs de randen van Barneveld, zoals bijvoorbeeld door de Esvelderbeekzone en het Oosterbos. De route heeft een lengte van 26 kilometer en is met behulp van het keuzepuntensysteem eventueel te verlengen óf in te korten. De route is te starten vanaf alle Valleilijnstations van Barneveld.

Let op: vanwege een tijdelijke omleiding gaat de wandeling nu langs Landgoed Schaffelaar, de verwachting is dat de route in september / oktober ook over dit landgoed zal gaan. 

Wandelnetwerk Veluwe 
Deze route maakt onderdeel uit van het Wandelnetwerk Veluwe. Met dit wandelnetwerk stippel je gemakkelijk een eigen route uit met behulp van de keuzepunten, ook is het mogelijk om reguliere routes te volgen die ook in het netwerk bewegwijzerd zijn. Meer informatie over de ontwikkeling van het Wandelnetwerk Veluwe? Kijk op routebureauveluwe.nl

Afstand
26.0 km

Dit ga je zien

Startpunt: 3771LL Barneveld
Eindpunt: 3771LL Barneveld