Muurgedichten

Type: Fietsroute

Muurgedichten

Type: Fietsroute

Nunspeet uit de kunst, daar hoort ook deze gedichtenroute bij! Het bestuur van de Stichting Muurgedichten Nunspeet maakt van Nunspeet een gedichtendorp. Een dorp waar op allerlei manieren aandacht wordt geschonken aan gedichten.


Aangeboden door: Stichting Nunspeet uit de Kunst

Nunspeet uit de kunst, daar hoort ook deze gedichtenroute bij!
Het bestuur van de Stichting Muurgedichten Nunspeet maakt van Nunspeet een gedichtendorp. Een dorp waar op allerlei manieren aandacht wordt geschonken aan gedichten. Je komt ze tegen op muren, in velden en langs de wegen. 
Met behulp van het boekje over de muurgedichten kun je door middel van de plattegronden gemakkelijk op zoek naar de gedichten. Dit boekje is te verkrijgen bij VVV Nunspeet. 
In het boekje vind je naast alle 39 gedichten een korte levensbeschrijving van de dichters, soms aangevuld met informatie over de plek waar het gedicht geplaatst is. 
www.muurgedichten-nunspeet.nl

Het is nu ook mogelijk de gedichten te beluisteren, maar liefst 15 gedichten zijn als Luistergedichten online te vinden!
In 2023 zullen deze voorzien worden van QR-codes zodat je deze ter plekke kunt scannen en luisteren, een bijzonder poëtische ervaring...

Dit ga je zien

1

VVV Nunspeet

Toeristisch informatiekantoor van Nunspeet, waar je terecht kunt voor informatie over de plaatsen Nunspeet, Hulshorst, Elspeet, Vierhouten. Sinds januari 2024 zijn wij te vinden aan de Stationslaan 31b!Lees verder

VVV Nunspeet
Eindpunt: Muurgedichten
Stationsplein 1
8071 CH NUNSPEET

Kenmerken