Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Paasactiviteit "Kijk ik groei!


Waar:
Ugchelen

Wanneer:
t/m 1 april

Zo kun je ons bereiken

informatiecentrum 't leesten
Hoenderloseweg 191
7339 GG Ugchelen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Staatsbosbeheer organiseert op 29 maart en 1 april paasspeurtocht ‘Kijk ik groei!’ om te ontdekken wat er gebeurt in de lente. Dieren word…

Staatsbosbeheer organiseert op 29 maart en 1 april paasspeurtocht ‘Kijk ik groei!’ om te ontdekken wat er gebeurt in de lente. Dieren worden geboren maar hoe groeien ze op? Je kunt de speurtocht zelf doen en je hoeft niet te reserveren. De kosten zijn 3,00 per speurtocht die je ophaalt bij het Informatiecentrum. De een komt uit een ei, de ander wordt geboren in een nest. Maar wat gebeurt er daarna? Sommige dieren veranderen zelfs helemaal! Ga op zoek naar het verhaal van de jonge dieren die op ’t Leesten geboren worden. In het speelbos zijn allemaal foto’s verstopt. Haal de speurtocht bij het Informatiecentrum op ’t Leesten en bedenk de juiste volgorde van de foto’s. Ga met de oplossing naar het Informatiecentrum voor een beloning! Het Informatiecentrum van Staatsbosbeheer bevindt zich in het Bospaviljoen ’t Leesten aan de Hoenderloseweg 191 in Ugchelen. U kunt hier terecht voor informatie over recreatieve mogelijkheden op de Veluwe, natuurboeken en leuke souvenirs en kadootjes. Er zijn wandel- en fietskaarten te koop en het is een uitstekend startpunt om de Veluwe te verkennen richting bijvoorbeeld Radio Kootwijk en Hoog Buurlo. Er is ruime gratis parkeergelegenheid en is goed toegankelijk voor mindervaliden.

Wanneer

  • Tijdens openingstijden van het Informatiecentrum 't Leesten van Staatsbosbeheer is de activiteit af te halen bij het Informatiecentrum.

Prijzen

  • € 3,00

Hier ga je heen