Zakelijk

Alle rust en ruimte om tot nieuwe ideeën te komen vind je op de Veluwe. Vergaderen met uitzicht op bossen of heidevelden geeft toch een boost aan inspiratie. Soms is een nieuwe omgeving alles wat nodig is. Naast rust, vind je op en rond de Veluwe bijzondere locaties voor jouw evenement en is er volop ontwikkeling.

De regio rondom Wageningen en Ede is namelijk internationaal bekend als agri-food kennisregio. Wageningen UR en andere kennisinstellingen werken hier nauw samen met het bedrijfsleven op het gebied van onderzoek en innovatie rondom het thema voeding.

Laat je verrassen in Apeldoorn

Midden op de Veluwe ligt de ideale congresstad Apeldoorn. Gastvrij, centraal gelegen en bruisend. Apeldoorn biedt niet alleen een ruime diversiteit aan congreslocaties; je vindt er ook hoogstaande accommodaties voor overnachting en volop vertier.

Lees verder
Lees meer over Apeldoorn Congresstad

vind je ideale zakelijke locatie!

Wij helpen je met ons Convention Bureau Veluwe Arnhem Nijmegen de juiste omgeving en locatie(s) te vinden. Onze kennis delen we kosteloos met je. Samen met gemeentes, ondernemers en andere partners zorgen we voor een sterk en up-to-date aanbod, zodat jij kunt vertrouwen op altijd passende locaties. Groot of klein, groen of stedelijk, in combinatie met overnachtingen of een buitenactiviteit. Kom langs en ontdek hoe je zakelijke bijeenkomst bij ons een succes wordt!

Lees verder
Laat je inspireren