Groepen

Familiedag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Op de Veluwe vind je leukste groepsactiviteiten. Huur e-bikes of steps en trek erop uit in de natuur. Een heel andere kijk op de Veluwe krijg je in de klimbossen. Echte waaghalzen nemen het Discover-parcours in Klimbos Garderen: hier fiets je door de bomen op 25 meter hoogte! Liever de diepte in? Neem dan met z’n allen een duik in een van de vele meren en recreatieplassen. Op de Veluwe vind je volop plekken waar je met een (grote) groep kunt overnachten, dus maak er gerust een compleet weekend van. Van kampeerboerderijen en vakantieparken tot een oud klooster en een voormalige graanmalerij. 

Veluwe specialist

Stap op de stoere E-choppers of E-loopfietsen van de Veluwe Specialist en toer heerlijk comfortabel over de Veluwse heidevlaktes. Liever wat sportiever? Kies dan voor de mountainbike of E-mountainbike en scheur dwars door de bossen. Door de elektrische ondersteuning van de E-mountainbike kan iedereen gemakkelijk meekomen. Perfect dus voor een leuk familie-uitje!

De Veluwe Specialist heeft vestigingen in Garderen, Harderwijk, Hoenderloo, Otterlo en Voorthuizen. Er is dus altijd een optie in de buurt.

Lees verder
Ontdek de Veluwe Specialist

De leukste groepsactiviteiten

Veluwe actief

Veluwe Actief is geschikt om met vrienden, families, collega's, kennissen & klasgenoten een gezellige groepsactiviteit te beleven in de natuur. Van een uurtje tot een hele dag, voor ieder budget, sportief of recreatief, denkers en doeners, jong en oud. Denk hiebij aan groepsactiviteiten als Down Hill Steppen, GPS wandelen rond de Posbank, een VeluweScootertocht of teambuildingactiviteiten met het hele bedrijf. Er zijn ook diverse items te huren om een leuke tocht mee te kunnen maken: Veluwescooters, (elektrische)fietsen, steps, tandems, (elektrische)mountainbikes en bolderkarren. 

Lees verder
Ontdek Veluwe Actief