Relax op de Veluwe

Op de Veluwe kom je helemaal tot rust! Dat doet iedereen op zijn eigen manier: de één met een goed glas wijn uit de streek in een café, de ander gaat actief ontspannen met een lange wandel- of fietstocht. Onderweg zie je de mooiste plekken dus las zeker tijd in voor een bezoek aan een Hanzestad, een statig kasteel of een winkelstraat met gezellige boetiekjes. Daarnaast vind je verspreid over de hele Veluwe de mooiste kunstcollecties en verrassende exposities. Verwen jezelf met een bezoek aan de sauna en geniet na met een heerlijk diner of drankje in een restaurant. Bijzonder overnachten doe je bij één van de unieke locaties die de Veluwe telt. Je wilt nooit meer weg... 

Samen ontspannen

Beleef samen met je partner één van de ontspannende en romantische uitjes die de Veluwe voor jullie in petto heeft. Zijn jullie klaar voor een dagje wild spotten in de natuur, ultiem relaxen in de sauna's van het mooiste welnesshotel van Nederland, of culinair genieten in een sterrenrestaurant? Bekijk wat er allemaal te ontdekken valt voor een ontspannen weekend weg.

Lees verder
Bekijk alle ontspannen uitjes
 • Bijzonder overnachten

  Even er lekker tussenuit? Kom dan naar de Veluwe voor een ontspannend weekendje weg. Je vindt hier unieke accommodaties die net dat beetje extra bieden. Luxueus en bijzonder overnachten in een van de boutique hotels of juist één met de natuur in een huisje met hottub in het bos.

  Klik hier
  Bijzonder overnachten
 • B&B's op de Veluwe

  De eigenaren van de vele Bed and Breakfasts op de Veluwe proberen hun gasten iedere dag weer in de watten te leggen. Geniet van gastvrijheid in haar puurste vorm en beleef de Veluwe eens op deze bijzondere manier. Wij zetten de leukste B&B’s op de Veluwe voor je op een rijtje.

  Klik hier
  B&B's op de Veluwe

Sauna's op de Veluwe

Waar kan je beter bijkomen dan tijdens een dagje wellness? Waan je in een wereld vol rust en ontspanning geniet van de warmte van de sauna, een opzwepende opgieting of een heerlijke massage. 

Lees verder