Relax op de Veluwe

Voor een dagje of weekendje ontspannen ben je op de Veluwe aan het juiste adres. Ga heerlijk ontspannen in de sauna of boek een vakantiehuisje met een prive jacuzzi. Je wilt nooit meer weg!

Wellness op de Veluwe

  • Sauna en wellness

    Waar kan je beter bijkomen dan tijdens een dagje wellness? Waan je in een wereld vol rust en ontspanning geniet van de warmte van de sauna, een opzwepende opgieting of een heerlijke massage. 

    Sauna en wellness
  • Bijzonder overnachten

    Even er lekker tussenuit? Kom dan naar de Veluwe voor een ontspannend weekendje weg. Je vind hier unieke accommodaties die net dat beetje extra bieden. Luxueus en bijzonder overnachten in een van de boutique hotels of juist één met de natuur in een huisje met hottub in het bos.

    Bijzonder overnachten

Samen ontspannen

Beleef samen met je partner één van de ontspannende en romantische uitjes die de Veluwe voor jullie in petto heeft. Zijn jullie klaar voor een dagje wild spotten in de natuur, ultiem relaxen in de sauna's van het mooiste welnesshotel van Nederland, of culinair genieten in een sterrenrestaurant? Bekijk wat er allemaal te ontdekken valt voor een ontspannen weekend weg.

Lees verder
Bekijk alle ontspannen uitjes