Dagje uit

Begin de dag vroeg en maak mee dat de Veluwe ontwaakt. Fiets of wandel stilletjes langs één van de vele routes. De kans is groot dat je wild spot: zeldzaam of minder zeldzaam, indrukwekkend is het altijd. Zelfs de drukste kinderen worden even stil van zo’n trots edelhert. Vertrouw je liever op een expert, dan tonen boswachters je de mooiste plekken.

Voor fervente foodies zijn er fietsreceptroutes: onderweg wisselen natuur en culinaire hotspots elkaar af. Je slaat zelf de lekkerste ingrediënten in! En voor stadse gezelligheid sluit je de dag af in één van de historische Hanzesteden.

Ontdek de Hanzesteden

Een bezoek aan de Hanzesteden Harderwijk, Hattem en Elburg is hot. Shoppen in oude straatjes, cultuur snuiven tussen de monumentale panden en een lekker hapje eten op een van de gezellige pleinen. 

Beleef cultuur en historie

Kunstliefhebbers komen hoe dan ook aan hun trekken op de Veluwe!

Het mooiste natuurgebied van Nederland

Van diepe wouden tot stuifzand of heideveld, de afwisseling is enorm!  

Heerlijk relaxen

 Op de Veluwe kom je helemaal tot rust. Niets hoeft. Alles mag. 

Eropuit met kinderen

Beleef een geweldig dagje uit met het hele gezin!

Met een groep

Ontdek de leukste groepsactiviteiten

De lekkerste plekjes

Culinair val je op de Veluwe van de ene verrassing na de andere. De telers en producenten van de vele Veluwse streekproducten heten je van harte welkom om te komen proeven van honing, wijn, bier, brood en kaas. Pak na afloo van je dag lekker een terrasje bij een van de hippe horeca-adresjes en geniet van het lekkers! 

Alles over eten en drinken op de Veluwe