Eropuit met kinderen

Walrussen, wolapen en wilde zwijnen - De Veluwe: beestachtig leuk

Hou je van dieren? Dan zit je op de Veluwe helemaal snor. Zo snor dat walrus Nikolai van het Dolfinarium er jaloers op is! Maar hij zal het gezellig vinden als je langskomt. En de zeeleeuwen, zeehonden en dolfijnen ook. Ook de bewoners van de Apenheul verheugen zich op je komst. De doodshoofdaapjes helemáál: voordat je het weet zit er een op je schouder! Voor de wilde dieren op de Hoge Veluwe moet je iets meer moeite doen. Maar als je in de schemering gaat en héél stil bent, zie je misschien wel een edelhert, moeflon of wild zwijn. Spannend…

Tips voor de herfstvakantie

Het is herfstvakantie! Een week lang de tijd om te genieten van tijd met elkaar en er gezellig een dagje op uit gaan met de kinderen. Wij hebben leuke tips voor uitjes op de veluwe voor je verzameld: van actieve uitjes in de buitenlucht tot gave musea en toffe herfstactiviteiten.

Lees meer

Op avontuur met de dieren

Burgers' Zoo

Apenheul

Malkenschoten

Nederlands Openluchtmuseum

Kasteel Doorwerth

De Spelerij Uitvinderij

Gillen in de achtbaan

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in de Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? In de Julianatoren is het altijd een feest!

Lees meer

Eropuit met de Kinderen