Eropuit met kinderen

De leukste herfstvakantie activiteiten

Op de Veluwe is zoveel leuks te beleven! Veel musea en attracties organiseren deze herfstvakantie extra activiteiten. Wij hebben zes tips voor je op een rij gezet.

Bekijk de tips

Dolfinarium

DE LEUKSTE SPEELKAMERAADJES

Nergens anders kun je je zo lekker uitleven en samen plezier maken. De hele beestenbende doet met je mee. Dolfijnen nemen je mee op wereldreis tijdens een spetterende show, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je kietelen!

Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten, wat wil je nog meer?

Meer info

Op avontuur met de dieren

Tijgertweeling - Burgers' Zoo

Burgers' Zoo

Hou je van dieren? Dan zit je op de Veluwe helemaal snor. Zo snor dat walrus Nikolai van het Dolfinarium er jaloers op is! Maar hij zal het gezellig vinden als je langskomt. En de zeeleeuwen, zeehonden en dolfijnen ook. Ook de bewoners van de Apenheul verheugen zich op je komst. De doodshoofdaapjes helemáál: voordat je het weet zit er een op je schouder! Voor de wilde dieren op de Hoge Veluwe moet je iets meer moeite doen. Maar als je in de schemering gaat en héél stil bent, zie je misschien wel een edelhert, moeflon of wild zwijn. Spannend…

Burgers' Zoo
Doodshoofdaap - Apenheul - Apeldoorn

Apenheul

Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth

Spelerij Uitvinderij

De Spelerij Uitvinderij

Kinderparadijs Malkenschoten

Malkenschoten

Nederlands Openluchtmuseum - Kids - Water

Nederlands Openluchtmuseum

Gillen in de achtbaan

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in de Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? In de Julianatoren is het altijd een feest!

Lees meer

De leukste uitjes voor kinderen

Leuke & leerzame uitjes - met het gezin langs bij de dieren

TOFFE UITJES MET KIDS - IN EN RONDOM APELDOORN

DE LEUKSTE WANDELINGEN

VOLOP PLEZIER IN COOLE ATTRACTIES

Nationaal Park de Hoge Veluwe - landschap

GRATIS UITJES IN EN RONDOM APELDOORN

Slecht weer?