Eropuit met kinderen

Walrussen, wolapen en wilde zwijnen - De Veluwe: beestachtig leuk

Hou je van dieren? Dan zit je op de Veluwe helemaal snor. Zo snor dat walrus Nikolai van het Dolfinarium er jaloers op is! Maar hij zal het gezellig vinden als je langskomt. En de zeeleeuwen, zeehonden en dolfijnen ook. Ook de bewoners van de Apenheul verheugen zich op je komst. De doodshoofdaapjes helemáál: voordat je het weet zit er een op je schouder! Voor de wilde dieren op de Hoge Veluwe moet je iets meer moeite doen. Maar als je in de schemering gaat en héél stil bent, zie je misschien wel een edelhert, moeflon of wild zwijn. Spannend…

De leukste speelkamaraadjes

Nergens anders kun je je zo lekker uitleven en samen plezier maken. De hele beestenbende doet met je mee. Dolfijnen nemen je mee op wereldreis tijdens een spetterende show, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je kietelen!
Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten, wat wil je nog meer?

Meer info

Op avontuur met de dieren

Burgers' Zoo

Apenheul

De Koperen Ezel

Malkenschoten

IJs plezier

Na een dag vol dieren avonturen lust je natuurlijk wel een ijsje! Heerlijk even bij komen... Op de Veluwe vind je het aller lekkerste ijs. Zo is de Bernardo's in Ede de beste IJssalon van heel Nederland en vind je bij IJs van Co het lekkerste softijs van Gelderland. Dat wordt smullen!

To do: nog meer leuke uitjes

Nederlands Openluchtmuseum

Kasteel Doorwerth

Klimmen en Klouteren

De Spelerij Uitvinderij

Airborne Museum

Gillen in de achtbaan

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in de Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? In de Julianatoren is het altijd een feest!

Lees meer