Eropuit met kinderen

Laat je inspireren - voor de leukste uitjes!

Aan het oriënteren voor een weekendje weg met het gezin? Daar leent de Veluwe zich perfect voor. De Veluwe staat bekend om Het Nationale Park De Hoge Veluwe en de vele dagattracties zoals Apenheul en Burgers' Zoo. Maar er is nog zoveel meer moois te zien! We snappen dat je niet alles in één dag kan ontdekken: blijf daarom gerust slapen en voel je welkom.

Laat je inspireren en reserveer gelijk de leukste uitjes op de Veluwe! 

Op avontuur op de Veluwe

Apenheul 50 jaar! - Feestje bij de apen

Dit jaar bestaat Apenheul 50 jaar en daardoor worden er verschillende feestelijke activiteiten georganiseerd. Sowieso vind je bij Apenheul alle ingrediënten voor een geslaagd dagje uit. Met ongeveer 300 apen, van 35 verschillende soorten, is er van alles te zien en te beleven. Kom op verjaardagsvisite en ontmoet de doodshoofdaapjes, brulapen en ringstaartmaki’s.

Regen? Geen probleem!

Een studiedag, vakantie of gewoon het weekend? De perfecte periode om wat extra tijd met je kind(eren) door te brengen. Maar wat als het alleen maar regent? Zit je dan gedwongen aan huis gekluisterd? Nee hoor, op de Veluwe zijn genoeg leuke dingen te beleven wanneer het weer even niet meezit.

Lees verder
Bekijk de tips voor een regenachtige dag
Veluwsche Stoomtrein Maatschappij

Fietsen langs indrukwekkende kastelen

De natuur in met de kids

Duik samen met de kinderen het groen in. Ontdek de leukste plekken om te genieten van de mooie Veluwse natuur.

Lees verder
Bekijk de tips

De leukste uitjes voor kinderen

Blijf gezellig slapen - Van basic tot behoorlijk luxe