Eropuit met kinderen

Laat je inspireren - met de leukste uitjes

Aan het oriënteren voor een weekendje weg met het gezin? Daar leent de Veluwe zich perfect voor. De Veluwe staat bekend om Het Nationale Park De Hoge Veluwe en de vele dagattracties. Maar er is is nog zoveel meer moois te zien! We snappen dat je niet alles in één dag kan ontdekken: blijf daarom gerust slapen en voel je welkom.

Op de Veluwe werken we hard samen om een bezoek aan de prachtige regio zo veilig mogelijk te maken. Hoe fijn is het om een heerlijk een dagje, weekend of weekje weg te gaan en met het gezin te ontspannen op de groene en ruime Veluwe. Laat je inspireren! 

 

Op avontuur op de Veluwe

Burgers' Zoo

Nederlands Openluchtmuseum

© Jurjen Drenth

Kasteel Doorwerth

© Spelerij Uitvinderij

De Spelerij & Uitvinderij

Apenheul

© Jurjen Drenth

Regen? Geen probleem!

Een studiedag, vakantie of gewoon het weekend. Het kan heerlijk zijn om wat extra tijd met je kind door te brengen. Maar wat als het alleen maar regent? Zit je dan gedwongen aan huis gekluisterd? Nee hoor, op de Veluwe zijn genoeg leuke dingen te beleven, ook bij slecht weer.

Lees verder
Bekijk de uitjes

Gillen in de achtbaan

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in de Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? In de Julianatoren is het altijd een feest!

Lees verder
Lees meer over de Julianatoren

Leuk & leerzaam uitje - met het gezin langs bij de apen

Bij Apenheul vind je alle ingrediënten voor een geslaagd dagje uit. Met ongeveer 300 apen, van 35 verschillende soorten, is er van alles te zien en te beleven. Ontmoet de doodshoofdaapjes, brulapen en ringstaartmaki’s.

De leukste uitjes voor kinderen