Actief

Beklim eens één van de uitkijktorens op de Veluwe en strijd om de eer als eerste een hert of wild zwijn te spotten. Voor de echt enthousiaste klimmers zijn er op de Veluwe meerdere klimbossen te vinden. Heb je liever beide voeten op de grond of op de pedalen, dan zijn er eindeloos veel routes om te volgen.

Voor ruiters is de Veluwe-trail uniek: deze langste lange-afstandroute van Nederland telt maar liefst 360 kilometer. Van zandverstuiving tot ongerepte bospaadjes: je hebt gegarandeerd een heerlijke rit. Zelfs zeilers kunnen op de Veluwe hun hart ophalen. Laat het maar waaien op het noordelijke Veluwemeer! 

De boom in!

Hou je van uitdaging en durf je het aan om op een hoogte van bijvoorbeeld zo’n 18 meter te klimmen? En je daarna aan een lange tokkelbaan te laten afzakken? De Veluwe kent diverse klimbossen die je uitdagen je grenzen te verleggen.

Lees meer

Niet bang om nat te worden?

De Veluwe dat is niet alleen bossen en heidevelden, dat is ook genieten van zon, zee en strand! Een verfrissende duik of sportief bezig zijn op een wakeboard, kneeboard of waterski's. Een waar Eldorado voor de watersporter.

Lees meer