Winkelen op de Veluwe

Arnhem heeft de 7straatjes, Apeldoorn heeft er 4: Mariastraat, Korenstraat, Van Kinsbergenstraat en Kapelstraat. Plus het Leienplein voor de complete shopervaring. Samen ‘de 4 Straatjes en ’t Plein’, met unieke winkeltjes van lokale ondernemers, naast gezellige terrasjes om even uit te puffen. De grote winkelketens vind je in de Hoofdstraat, in de Asseltstestraat bijzondere zaakjes met een eigenzinnig assortiment. Je vindt er ook het winkelcentrum Oranjerie. Tip:ook met slecht weer is het hier goed toeven, het is namelijk volledig overdekt. In het gezellige centrum van Ede is het zeker op zaterdag goed winkelen: dan is hier de grootste markt van Gelderland. Of kies voor het mooie oude hart van Barneveld voor een middagje historisch shoppen.

 

LEUKE SHOPADRESJES IN APELDOORN

Een mooie mix van unieke winkeltjes, grotere ketens én volop adresjes voor een koffie, borrel of bite – dat maakt shoppen in Apeldoorn tot een superleuk dagje uit. Het wemelt er van de modewinkels met mooie merken, verrassende cadeauwinkeltjes, gezellige lunchrooms en koffiebars, én trendy terrassen. Om het jezelf makkelijk te maken, kies je een van de drie leuke miniwinkelroutes van de stad. 

Lees verder
Lees meer over de leukste plekken

Winkelen in Harderwijk

In de knusse binnenstad van Harderwijk valt er meer dan genoeg te winkelen! Duik in de middeleeuwse straatjes van deze Hanzestad en ontdek unieke winkeltjes en kleine boetiekshops in prachtige historische panden. Stuk voor stuk pareltjes waar je iets anders vindt dan de doorsnee dertien-in-een-dozijnitems. Alle adresjes liggen vlak bij elkaar en veel winkelstraatjes in de sfeervolle binnenstad zijn autovrij. Beleef een heerlijke winkeldag en sluit af op een terrasje op de Markt of aan de Strandboulevard.

Lees verder
Ontdek het zelf!

Mode & design in Arnhem

In het Modekwartier in de wijk Klarendal draait alles om mode, design, kunst en eten. Als je door de wijk loopt begrijp je meteen hoe Arnhem aan de reputatie van mode- en designstad komt. Diverse makers hebben hier hun atelier, studio of galerie, waar je ook kunt shoppen. Je vindt hier voor ieder wat wils!

Lees verder
Ontdek alles over Arnhemse mode & design