Klimbos Garderen

Centraal op de Veluwe, midden in de natuur, vind je Klimbos Garderen. Het hoogste klimbos van Nederland! Bovendien zeer veilig, dankzij een uniek zekersysteem. Het klimbos telt meerdere parcoursen op verschillende hoogtes en is daarom ook voor de ongeoefende en minder sportieve klimmers zeer geschikt.

Zo vind je er het ‘Fun parcours’ op 5 meter hoogte, vol met leuke bruggen, een spinnenweb en een Wip-Wap. Maar ook de langste tokkelbaan van Nederland, waar je tussen de bomen door naar de overkant roetsjt (en ondertussen op de foto wordt gezet). En de echte diehards kunnen op 25 meter hoogte fietsen naar het volgende platform. Met natuurlijk een prachtig uitzicht als beloning!

Uniek zijn de educatieve elementen die in samenwerking met Staatsbosbeheer op alle parcoursen zijn aangebracht. Zo leer je tijdens het klimmen en klauteren ook nog iets over het bos en de bewoners.

Klimbos Garderen is voor iedereen die minimaal 1.20 meter lang is en maximaal 120 kg weegt toegankelijk. Ga eens samen met het gezin, vrienden of familie klimmen. Ontzettend leuk om te doen! Een klimuitje is trouwens ook zeer geschikt voor een onvergetelijk kinderfeestje of schoolreisje.

Wanneer kom jij klimmen in het superleuke en spectaculaire Klimbos Garderen?

 

 

Contactinformatie

Adres
Putterweg 81 3886 PG Garderen Route plannen
Telefoon
0577-460707

Contactinformatie

Adres
Putterweg 81 3886 PG Garderen Route plannen
Telefoon
0577-460707