Ontspannen op de Veluwe

Het is tijd voor wat ontspanning! Steeds meer staat in het teken van ontstressen, maar ook voor mensen in het teken van gezondheid. Naast prachtig fietsen op de Veluwe, is het ook mogelijk om gebruik te maken van retraites. Zo zijn er yogavakanties, sauna’s en wandelvakanties.

Lighthouseworks

Maak kennis met Lighthouseworks! Ze bieden verschillende vakanties aan op het gebied van Yoga, Detox en Mindfulness. Bij Lighthouse Works beleef je hét yoga weekend voor wie me-time wil met veel yoga en veel persoonlijke aandacht. “Voelen in plaats van denken, ervaren in plaats van uitvoeren. Echt leven in plaats van simpelweg bestaan!” Dat is waar mindfulness over gaat. Met volledige aandacht en zonder oordeel het moment ervaren. Dat vergt oefening en dicipline.

Lees verder

SpaVeluwe

SpaVeluwe in Lunteren beschikt over alle faciliteiten die zorgen voor een dag ontspanning in een rustige groene omgeving. Begin uw wellnessdag bijvoorbeeld met een boswandeling in de uitgestrekte bossen die op loopafstand liggen. En duik daarna in de weldadige omgeving van luxe Wellness, die SpaVeluwe u te bieden heeft.

Lees verder

Sauna's op de Veluwe

Wandelen

 

Lekker wandelen en er op uit? Dan is de Veluwe de ideale plek om heen te gaan. Je rolt zo vanuit je bed het bos in op de Veluwe.

Wandelarrangement Grand Café Hotel Kruller

Op stap en de prachtige Veluwe verkennen? Kon dan langs bij Grand Café Hotel Kruller voor een wandelarrangement. Een gastvrij ontvangst met een kop koffie of thee en een gebakje. Vervolgens op pad om de natuur op de Veluwe te ontdekken! Genieten van een borrelplank bij terugkomst, perfect voor een gezellig dagje uit. 

Nog niet uitgewandeld?