Evenement aanmelden

Organiseer je een evenement op de Veluwe die je graag in onze UITagenda wil plaatsen? Dat kan! Laat het weten aan het lokale gastheerschap/VVV bij jou in de buurt of lever het eenvoudig en snel aan via onderstaand formulier. 

De UITagenda is er voor: 

✔️ Tijdelijke activiteiten, evenementen en tentoonstellingen*.
✔️ Die plaatsvinden op de Veluwe**. 
✔️ Die geschikt zijn voor een brede doelgroep (dus geen religieuze of politieke evenementen). 

Het uitgangspunt is dat het evenementen of activiteiten zijn op de Veluwe waarvoor een bezoeker meer dan 10 km wil reizen. 

Kom je er niet uit? We hebben stap voor stap instructies opgesteld voor het invullen van het evenement. Neem voor vragen contact op via evenementen@toerismevan.nl

*Denk hierbij aan grote evenementen en festivals, culinaire evenementen en foodfestivals, culturele activiteiten, sport(ieve) evenementen, muziek, speciale theatershows, wild activiteiten en gezinsactiviteiten.
**In de gemeentes Apeldoorn, Barneveld, Brummen, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nijkerk, Nunspeet, Oldebroek, Renkum, Rheden, Rozendaal, Voorst of Wageningen.

 

Informatie over het evenement

Geef hier een complete beschrijving van jouw evenement. De omschrijving wordt online getoond aan de bezoekers.

Waar vindt het evenement plaats?

Vindt het evenement plaats in de gemeentes Renkum, Rheden, Rozendaal of Wageningen? *verplicht

Evenementen in bovenstaande gemeentes worden automatisch ook doorgeplaatst in de UITagenda van regio Arnhem.

Over het evenement

Datum en tijd

:
:

Heb je een toelichting op de datum en tijd? Dan kan je dat hier kwijt. Bijvoorbeeld of het evenement eenmalig, dagelijks of wekelijks is. 

Afbeelding toevoegen

Let op: Minimaal formaat 1600x1200 pixels (max. 3MB). Afbeelding mag geen tekst bevatten. Bij voorkeur een vierkant of liggend beeld.

Jouw gegevens

Deze gegevens worden niet gepubliceerd en zijn uitsluitend bedoeld voor onze redactie. Bij eventuele vragen nemen wij via deze contactgegevens contact met je op.

Ga je akkoord met de voorwaarden?* *verplicht

* Velden met een asterisk zijn verplicht.