Leven in de Bospoel bij Staatsbosbeheer t Leesten


Waar:
Ugchelen

Wanneer:
t/m 21 augustus

Zo kun je ons bereiken

Informatiecentrum 't Leesten Staatsbosbeheer
Hoenderloseweg 191
7339 GG Ugchelen
Plan je route

vanaf jouw locatie

De vakantie op ‘t Leesten in Ugchelen staat in het teken van het onderzoeken en ontdekken van de allerkleinste bewoners van de Veluwe. Met d…

De vakantie op ‘t Leesten in Ugchelen staat in het teken van het onderzoeken en ontdekken van de allerkleinste bewoners van de Veluwe. Met de spetterende kinderactiviteit ‘Leven in de Bospoel’ ben je bij Staatsbosbeheer op ‘t Leesten aan het goede adres voor een leuke, actieve dag met de kinderen in de buitenlucht. Ga met schepnet aan de slag om waterdiertjes te vangen in de bospoel. In en op het water leven wonderlijke diertjes. Tijdens de activiteit ‘Leven in en om de Bospoel’ gaan kinderen onder begeleiding bij de bospoel aan de slag met een schepnet om diertjes te vangen. De diertjes kunnen aan de onderzoekstafel met loep en microscoop goed worden bekeken en bestudeerd. Er gaat een (onderwater)wereld voor ze open! Spelenderwijs leren de kinderen alles over het belang van het waterleven voor de waterkwaliteit. De kinderactiviteit ‘Leven in de Bospoel’ is in de vakantie op 1 mei, 17 juli, 7 en 21 augustus tussen 12.00 en 15.00 uur bij de bospoel naast het Informatiecentrum op ‘t Leesten. Deelname kost €6,00 inclusief het schepnet dat je mee naar huis mag nemen.

Wanneer

  • Elke woensdag t/m 21 augustus 2024 12.00 - 15.00 uur
  • De activiteit 'Leven in de Bospoel' vind plaats op een aantal woensdagen in de vakantieperiodes tussen 12.00 en 15.00. Te weten 1 mei, 17 juli, 7 en 21 augustus.

Prijzen

  • € 6,00

Hier ga je heen