Vakantiepark Ackersate

Vakantie, lang of kort, er even helemaal uit zijn. Genieten van de natuur, van het buiten zijn en toch alle denkbare comfort bij de hand hebben. Gezelligheid, gastvrijheid en een ontspannen sfeer zijn de ingrediënten van Ackersate, een eigentijds 5-sterrenbedrijf waar het familiekarakter centraal staat. Vakantiepark Ackersate bestaat al sinds 1938!

Vakantiepark Ackersate is een kindvriendelijk vakantiepark in Voorthuizen. Met vele buiten speeltuinen en een binnenspeeltuin, een trampolinepark en een binnen- en buitenzwembad! Aan verblijfsmogelijkheden heeft Ackersate een breed aanbod van bungalows, chalets en vakantievilla's, maar ook ruime comfortplaatsen, met en zonder privé sanitair, voor het kamperen. Het park kenmerkt zich door veel groen en verharde wegen waar nodig. Ben je hongerig dan kun je terecht in één van onze restaurants, de snackbar of de campingwinkel.

Vakantiepark Ackersate is de ideale uitvalbasis voor een heerlijke vakantie op de Veluwe!

Openingstijden

  • Onze openingstijden wisselen door het seizoen heen. Bekijk onze actuele openingstijden op www.ackersate.nl/openingstijden of in onze Ackersate App.

Kenmerken

Toegankelijkheid van deze locatie

Hier ga je heen