Landgoed Staverden

Zo kun je ons bereiken

Staverdenseweg 287
3852 NV Staverden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Landgoed Staverden ligt tussen Ermelo en Elspeet op de noordwest flank van de Veluwe, in een prachtige bosrijke omgeving. Het landgoed bestaat uit een landhuis, een koetshuis, een oranjerie en een fraai aangelegd park.

Openingstijden

  • Het Bezoekerscentrum en landschapwinkel zijn in principe geopend woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 - 17.00 uur, bij beschikbaarheid van voldoende vrijwilligers.

    In het Koetshuis is de ambachtelijke bierbrouwerij en ‘brewpub’ De Uddelaer gevestigd. Met de slogan ‘altijd goed gezelschap’ en zes speciaal bieren op de tap, een aanrader om te bezoeken. Dagelijks vanaf 10.00 uur geopend. Voor rondleidingen en proeverijen met groepen graag reserveren via info@uddelaer.nl.

    De Brasserie is van woensdag t/m zondag geopend. U bent vanaf 11.00 uur van harte welkom bij de Brasserie. Vanaf 12.00 uur kunt u reserveren voor de lunch en vanaf 17.00 uur voor diner.
    We nemen een beperkt aantal reserveringen aan voor de lunch om ook voldoende zitplaatsen te hebben voor passanten. U bent dus zonder reservering ook welkom voor koffie, lunch en borrel.

Hier ga je heen