Veluwse Buitenvoorstellingen

Dit najaar en winter vinden er op verschillende Veluwse locaties buitenvoorstellingen plaats op prachtige openlucht locaties verspreid over de Veluwe. Uiteenlopend van theater en moderne muziek tot film zijn er mooie, unieke en vermakelijke voorstellingen gebouwd die te zien zullen zijn in sfeervolle parken, naast kastelen en oude kazernes en dorpstraten.

 

Wat maakt het een Veluwse Buitenvoorstelling?

De Veluwse Buitenvoorstellingen zijn meer dan alleen vermakelijke voorstellingen. Tijdens de avond staat het verhaal van dát specifieke stukje Veluwe waar de voorstelling te zien is centraal. Ieder stukje Veluwe heeft immers eigen unieke kenmerken die het best voelbaar zijn op die specifieke locatie. De voorstelling en omgeving versterken elkaar dusdanig wat ervoor zorgt dat de bezoeker volledig kan opgaan in het verhaal.

Het jaar 2022 draait op de Veluwe om ‘koninklijk genieten’. Diverse voostellingen zijn dit jaar dan ook gekoppeld aan dit overkoepelende thema en voorzien van een koninklijk tintje dat ervoor zorgt dat de bezoeker zich de koning te rijk voelt.

Lees verder
Alleen gebruiken bij themapagina

Overzicht van locaties