CODA

Van museum tot café, van workshopatelier tot FabLab en VR Lab: je vindt het allemaal in CODA. Het is dé plek in Apeldoorn waar genieten, ontmoeten en cultuur onder één dak zijn samengebracht en waar het vertellen, tonen en bewaren van verhalen centraal staan.

CODA Museum is de plek voor wisselende tentoonstellingen van moderne, beeldende kunst, hedendaagse mode- en kunstenaarssieraden van (inter)nationale ontwerpers en kunstenaars en kunst van en op papier. CODA Junior is met een Fab Lab, VR Lab, BoekenBuis en een Veluws landschap een prachtige wereld voor de jongste bezoekers om te ontdekken. Geniet in CODA Café van een goede kop koffie. Bij mooi weer is het terras de perfecte plek om even uit te rusten. In CODA Winkel vind je de mooiste cadeaus zoals sieraden, tassen en boeken. CODA ligt in het centrum van Apeldoorn met bushaltes en een parkeergarage voor de deur.


Kom naar CODA en laat je verleiden!

 

28-1 t/m 29-4-2018 Tentoonstelling Alles of niets 
Gepassioneerd, toegewijd en met een eigen visie op sieraadkunst; het opbouwen van een privécollectie betekende voor Jurriaan van den Berg alles of niets. In 2008 en 2009 schonk hij 250 sieraden aan Museum Arnhem. Een selectie uit deze schenking is vanwege uitbreiding en vernieuwing van Museum Arnhem te zien in CODA Museum Apeldoorn.

04-3 t/m 27-5-2018 Tentoonstelling 101 Vrouwen versierd
Marijke Schurink is gefascineerd door de vrouwen uit Kloeks 1001 Vrouwen uit de Nederlandse geschiedenis. Schurink drukte de portretten uit het boek af als foto en bewerkte ze middels collageachtige technieken. Ze knipte, borduurde, kraste, vlocht of voegde een voorwerp aan het eigenlijke beeld toe. CODA Museum geeft een overzicht van dit bijzondere project.

Contactinformatie

Adres
Vosselmanstraat 299 7311 CL Apeldoorn Route plannen
Telefoon
(055) 5268400

Contactinformatie

Adres
Vosselmanstraat 299 7311 CL Apeldoorn Route plannen
Telefoon
(055) 5268400