CODA

Van museum tot café en winkel, van kinderatelier tot workshop en FabLab: je vindt het allemaal in CODA. Het is dé plek in Apeldoorn waar genieten, ontmoeten en cultuur onder één dak zijn samengebracht en waar het vertellen, tonen en bewaren van verhalen centraal staan.

CODA Museum is de plek voor wisselende tentoonstellingen van moderne, beeldende kunst, hedendaagse mode- en kunstenaarssieraden van (inter)nationale ontwerpers en kunstenaars, en kunst van en op papier. Ook thematische tentoonstellingen of presentaties die verhalen over de geschiedenis van Apeldoorn en omgeving, maken een belangrijk onderdeel uit van de programmering. Kortom, CODA Museum is een plek vol inspiratie, prikkeling en creativiteit. Kom naar CODA Museum en laat je verleiden!

CODA Junior is voor jonge bezoekers dé plek om te beleven en te ontdekken. Duik in de boekenkast en beland via de boekenbuis in een fantastische wereld met leuke, interactieve kindertentoonstellingen, een Veluws landschap met uitkijktoren en een gamezone. Met een van de vele workshops in CODA FabLab leer je werken met de lasersnijder of de 3D-printer.

Geniet in CODA Café van een goede kop koffie, een frisse salade of een smakelijk twaalfuurtje met soep van de dag. Bij mooi weer is het terras de perfecte plek om even uit te rusten. Met gratis WiFi en een grote stapel tijdschriften of kranten kun je hier heerlijk zitten. In CODA Winkel vind je de mooiste cadeaus, zoals sieraden, tassen, ansichtkaartensetjes en boeken.

CODA ligt in het centrum van Apeldoorn, op loopafstand van het station en met bushaltes voor de deur. De tegenoverliggende parkeergarage maakt CODA ook met eigen vervoer optimaal bereikbaar. Je kunt een bezoek aan CODA daarom goed combineren met een dagje winkelen in het centrum van Apeldoorn. CODA Winkel, Café en Museum zijn ook op koopavond (donderdag) tot 20.30 uur geopend.


Wist je dat…

  • CODA Junior gratis toegankelijk is?
  • CODA Museum t/m 17 jaar gratis toegankelijk is?
  • CODA Museum met een Museumkaart of CODA Pas ook gratis toegankelijk is?

 Hbvdv Logo Rond Meer weten over CODA? Lees hier de blogs van Eva Schaap!

Contactinformatie

Adres
Vosselmanstraat 299 7311 CL Apeldoorn Route plannen
Telefoon
(055) 5268400

Contactinformatie

Adres
Vosselmanstraat 299 7311 CL Apeldoorn Route plannen
Telefoon
(055) 5268400