Van der Valk Hotel Veenendaal

Het beste van twee regio’s in Veenendaal! Gelegen tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei, centraal aan de A12 tussen Arnhem en Utrecht ligt Van der Valk Hotel Veenendaal. Een unieke locatie die zowel de als zakelijke als recreërende gast alle comfort en luxe biedt die je van een 4-sterren hotel mag verwachten.

Faciliteiten
Van der Valk Hotel Veenendaal beschikt over 152 sfeervolle, ruime kamers waarvan 2 lofts en 6 luxueuze suites. In het sfeervolle à la carte restaurant kan je gebruik maken van de zeer uitgebreide à-la-carte kaart. Met een ruime keuze aan smaakvolle gerechten, biedt onze kaart een gevarieerd aanbod, waarbij gebruik wordt gemaakt van ingrediënten uit de eigen regio. In de hotelbar kan je in een ongedwongen sfeer lekker genieten van één van onze koffiespecialiteiten of borrel. Om even helemaal tot rust te komen, kan je terecht in ons moderne wellness center met fitnessapparatuur, solarium en saunafaciliteiten.

Ligging & Bereikbaarheid
Van der Valk Hotel Veenendaal ligt direct aan de A12 en op steenworp afstand van station Veenendaal-De Klomp, waardoor het hotel makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer en de auto. Bovendien parkeer je bij Van der Valk Hotel Veenendaal gratis in de ruime parkeergarage.                                                                                                                                                                                                                             

Contactinformatie

Adres
Van der Valk Veenendaal Bastion 73 3905 NJ Veenendaal Route plannen
Telefoon
0318 799060

Contactinformatie

Adres
Van der Valk Veenendaal Bastion 73 3905 NJ Veenendaal Route plannen
Telefoon
0318 799060