Herfst op de Veluwe

Najaar op de veluwe - Kom genieten van de Herfst!

Wil je alvast inspiratie opdoen voor een heerlijke herfst? Vier de herfst op de Veluwe en kom genieten, proeven en beleven! De dagen worden korter, de bladeren vallen van de bomen en de
wildgerechten staan weer op tafel. Elk jaar worden er leuke festivals georganiseerd met activiteiten voor jong en oud! Ook dit najaar is er weer genoeg te doen op de Veluwe: kom genieten van de heerlijkste wild gerechten, de lekkerste biertjes en de knusse sfeer die de herfst met zich mee brengt. Je beleef de herfst het best op de Veluwe!

De vier grootse evenementen - Ben jij er ook bij?

IVN Beleefweekend

Op de Veluwe is van alles te beleven! Op 27, 28 en 29 september 2019 nodigen ondernemers in Epe, Hattem en Heerde je uit om op ontdekkingstocht te gaan in hun ‘achtertuin’. Kano langs de rijke waterkant van de Veluwe, ga op pad met herder en zijn schaapskudde of ontdek al fietsend wat de Veluwe op culinair gebied te bieden heeft.

 

Meer informatie

Wilddagen Vierhouten

Veluwse gezelligheid, proeverijen, bockbier en optredens vormen de rode draad van de Wilddagen. Wie liever wil struinen langs de vele kramen kan op de sfeervolle streekmarkt terecht. De vele horecaondernemers in het dorp presenteren de lekkerste specialiteiten en Veluws wild. De Wilddagen zijn een verrassend leuk uitje voor het hele gezin.  

Meer informatie

Festival Zindering: De Geheime Veluwe in Epe

De eerste editie van Zindering is de opmaat naar een jaarlijks terugkerende beleving van kunst en cultuur in de spannende natuur van de Geheime Veluwe. Editie 2019 is een klein voorproefje van wat zal uitgroeien tot een levendig festival. Mis die eerste editie in het weekend van 12 en 13 oktober niet: een collectors item in je bucket-list van niet-te-missen festivals.

Roots in the woods

Overdag schijnt de zon door de bomen en de avonden worden al wat kouder. Geniet van de laatste zonnestralen of kruip gezellig rondom een vuurtje. Geniet samen met familie, vrienden of collega’s van herfst op de Veluwe in het Beekpark in Apeldoorn. Daar viert Roots in the Woods festival het weekend van 18 t/m 20 oktober haar 10-jarig jubileum. Speciaal voor deze gelegenheid is het ‘Zwijnenzeik’ biertje gebrouwen; een herfstige triple van 8%. Naast het Beekpark zijn er ook kleinere varianten van het festival op diverse Landal parken.

Bekijk hier alle herfstactiviteiten