Bijzonder overnachten op de Veluwe

Altijd al eens op een bijzondere plek willen overnachten? Op de Veluwe zijn er veel leuke, maar vooral bijzondere plekjes te vinden. Dat wordt een geweldige ervaring! Wij hebben een aantal leuke locaties voor je op een rijtje gezet. Waar ga jij mooie herinneringen maken?

Terug in de tijd op Kasteel Doorwerth
Een nachtje doorbrengen in een 13e-eeuws kasteel? Het Poortgebouw van Kasteel Doorwerth staat open voor jouw bezoek! Zoals de naam al doet vermoeden slaap je boven de poort van het kasteel. Alle historische elementen zijn nog terug te zien in de vakantiewoning, je doet dus echt even een stapje terug in de tijd. Natuurlijk kan een bezoekje aan het museum in het kasteel niet ontbreken. In de omgeving is er ook genoeg te doen. Wandel door de bossen of fiets langs de verschillende akkers en weilanden. Als je even wilt ontsnappen aan de rust is een bezoek aan het nabijgelegen Arnhem altijd een goed idee.  


                     

Huize de Renderklippen
Wil jij royaal genieten? Verblijf op Landgoed de Renderklippen! Het bijzondere huis is gebouwd op een van de heuvels van een stuwwal daterend uit de IJstijd. Omgeven door de uitgestrekte bossen en kleurrijke heidevelden van natuurgebied de Renderklippen. Wie weet spot je nog wel een edelhert, ree, das of boommarter in 'de achtertuin'! 

Gevoel van rust in de Wije Werelt

Het gevoel van overnachten in een tent, maar net wat praktischer. Klinkt dat goed in jouw oren? Dan is een overnachting in één van de vakantiehuisjes in de Wije Werelt helemaal aan jou besteed. De houten huisjes zijn minimalistisch ingericht, maar toch heb je alles wat je nodig hebt. Je komt helemaal tot rust in deze accommodaties. Als je ’s ochtends wakker wordt ben je omgeven door natuur. Ideaal voor iedereen die toe is aan ontspanning.

Lees verder

Klein maar fijn bij Bad Hoophuizen
Je hebt er vast wel eens van gehoord: een tiny house. Deze huisjes staan in vakantiepark Bad Hoophuizen en zijn klein maar fijn. Ondanks het kleine oppervlakte kom je er niks tekort. Sla de openslaande deuren open en het enige wat je ziet is: groen. Je kan uitrusten in één van de hangmatten of loungebanken en geniet daarna van een heerlijke barbecue op de gezamenlijke binnenplaats. Gezelligheid is hier gegarandeerd!

Kleurrijke overnachting op Resort Veluwe
Nog een bijzondere overnachtingsplek om op je lijstje te zetten is de woonwagen op Resort Veluwe. Deze woonwagen ‘Uit de sleur’ is volledig uitgerust in stijl, inclusief bioscoopstoelen. De inrichting met vrolijke kleuren en de mooie omgeving zullen een positieve uitwerking hebben, want je wordt er spontaan vrolijk van!

Privéstrand bij Vakantiepark Familiehuis Nunspeet​
Vanuit je accommodatie loop je zo via het privéstrand naar het water wat zich uitstekend leent voor een frisse duik, een tochtje met een sloep, kano of SUP-board. Ook het bos, de heide of de zandverstuiving liggen op korte afstand van dit prachtige park. Kortom mogelijkheden genoeg bij dit vakantiepark

Overnachten in een drakenei

Als je denkt dat je de meest bijzondere overnachtingsplekken nu wel hebt gezien, dan heb je het mis. Bij Veluwecamping ’t Schinkel kan je overnachten in een heus drakenei. In dit drakenei is er plek voor twee volwassene en twee (kleine) kinderen. Dat dit één van de meest bijzondere plekken wordt waar je ooit hebt overnacht; dat mag zeker zijn. Een steenworp afstand van de topattracties op de Veluwe, dus er is altijd genoeg te doen!

Lees verder