Even weg in de eigen regio

Komen de muren thuis op je af of heb je echt even geen zin om zelf in de keuken te staan? Ga dan een weekendje weg in je eigen omgeving. De Veluwe leent zich uitstekend om even helemaal te ontspannen, dicht bij huis. Na een lekker etentje blijf je gezellig logeren in het hotel en zo geniet je van een nachtje weg.

De Lunterse Boer

Rustzoekers en natuurliefhebbers voelen zich zeker thuis bij De Lunterse Boer in Lunteren. Bij het ‘Er even tussenuit’ arrangement geniet je twee overnachtingen, tweemaal ontbijt en diner en gratis huurfietsen voor een dag.

Lees verder

Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel

Dankzij Van der Valk Hotel Apeldoorn - De Cantharel kun je, als hotelgast, met een Land Rover Defender een privésafari over de Veluwe maken. Met een beetje geluk spot je zelfs de Big Five van de Veluwe. Dineren doe je natuurlijk bij Huisje James, wat zowel een vermelding in de Michelingids als in de Gault&Millau heeft.

De Echoput

Bij Hotel De Echoput in Apeldoorn geniet je van een heerlijk wildarrangement bestaande uit een gastronomisch vijfgangen diner, uitgebreid ontbijtbuffet en natuurlijk een overnachting. Daarnaast mag je gebruik maken van het binnenzwembad en de sauna.

Grand Café Hotel Kruller

Hotel Kruller in Otterlo biedt een arrangement aan waarbij behalve overnachting, ontbijt en diner ook de entree voor Nationaal Park De Hoge Veluwe is inbegrepen. De prachtige natuur en landschappen nodigen zeker uit tot het maken van een mooie wandeling of fietstocht.

Westcord Hotel de Veluwe

Of je nu voor de natuur komt of graag even wilt genieten van wellness; het kan allebei bij Westcord Hotel de Veluwe in Garderen. Er zijn verschillende drie- of vierdaagse arrangementen waarbij ontbijt en diner altijd zijn inbegrepen.

 

Lees verder

Hotel De Sterrenberg

Wie in Wellness Hotel De Sterrenberg in Otterlo overnacht geniet van een voortreffelijk diner in het, met Bib Gourmand bekroonde, restaurant Cèpes. Na een actieve dag buiten op de Veluwe of een ontspannen dag in de wellness van het hotel zal dit zeker smaken.

Van der Valk Hotel Harderwijk

Samen met Restaurant Basiliek (bekroond met een Michelin ster) biedt Van der Valk Hotel Harderwijk een luxe culinair arrangement aan. Dit is inclusief overnachting in een luxe kamer met whirlpool, ontbijt en een 6-gangen diner met wijnarrangement, tafelwater en koffie met friandises.

Kasteel De Vanenburg

Het hotel van Kasteel De Vanenburg in Putten biedt een speciaal fijnproevers arrangement aan. Naast een overnachting en ontbijt ervaar je culinaire hoogstandjes tijdens het viergangen verrassingsdiner. Uiteraard wordt er rekening gehouden met dieetwensen en voorkeuren.

 

Lees verder

Dit vind je misschien ook interessant!