Even er tussenuit: hier kun je heerlijk overnachten op de Veluwe

Wil je er even tussenuit en heb je aan één dag op de Veluwe niet genoeg? Dat begrijpen wij maar al te goed! Heerlijk genieten van fiets- en wandelroutes langs de heivelden, zandvlaktes en door de bossen. Als je dan toch in het bos bent, spot je daar met een beetje geluk ook nog de eigen big five (wilde)diersoorten van de Veluwe! Of vul je dagen met een bezoek aan de Apenheul, Hanzesteden of een van de vele kastelen die de omgeving rijk is. Vergeet ook niet om de tijd te nemen voor jezelf en helemaal tot rust te komen.

Wie de veelzijdigheid van de Veluwe wil ontdekken moet gewoon overnachten in de regio. Of je nou een weekend of (mid)week in de regio verblijft, er zijn eindeloos veel overnachtingsmogelijkheden wanneer je met je familie op pad gaat. Voor kampeerliefhebbers varieert het aanbod van grote familiecampings tot kleinere natuurcampings. Heb je liever wat meer comfort? Kies dan een luxe glamping tent of bungalow op een van de parken. Wij hebben alle mooie en onvergetelijke plekjes op een rij gezet. Spullen inpakken en gaan!

Spullen inpakken - en gaan!

Recreatiepark De Boshoek is voor jong en oud

Aan de rand van Voorthuizen ligt Recreatiepark De Boshoek! Het park is omringd door de staatsbossen en natuur waardoor je niet ver hoeft te zoeken naar die mooie wandel- en fietsroutes. Maar ook het indrukwekkende Nationale Park De Hoge Veluwe is goed te bereiken. Met zo’n omgeving is er genoeg te doen en met die rust om zich heen, kun je hier echt ontspannen.

Zo divers als de Veluwse natuur is, zo divers is het aanbod aan accommodaties op De Boshoek ook. Denk aan chalets en bungalows van klein tot groot met mogelijkheid tot extra faciliteiten zoals een privé-sauna, Finse grill kota of jacuzzi. Ook de camping is in het voorjaar geopend. Neem je eigen vertrouwde caravan of tent mee, of maak gebruik van de compleet ingerichte en luxe safaritenten of trekkershutten. Er zijn extra privé-sanitairgebouwtjes geplaatst op de camping en is er een contactloze incheck. Ook in deze tijden onbezorgd een paar dagen er tussenuit dus!

Lees verder
Bekijk de locatie

Ook hier - maak je mooie herinneringen

Bekijk de andere artikelen - voor meer inspiratie