10 x leuke groepsuitjes op de Veluwe

Organiseer je een groepsuitje op de Veluwe, bijvoorbeeld voor een familiedag, vriendenweekend of als teambuildingactiviteit? We helpen je op weg met 11 toffe tips, van door de modder crossen in een 4x4 tot een broodbakworkshop. 

1. Multi-activiteitencentrum Pitch en Putt Bussloo

Bij Multi-activiteitencentrum Pitch en Putt Bussloo kies je uit meer dan 20 in- en outdooractiviteiten. De populairste is het pitch & putten zelf. Dit golfspel van 9, 18 of 27 holes is leuk voor mensen zonder ervaring. Wie maakt bij jullie een hole-in-one?

2. Rondleiding & bierproeverij bij de Uddelaer

In het Koetshuis van Kasteel Staverden staan tegenwoordig de brouwketels van de Uddelaer. Hier worden lekkere witbieren, IPA’s en tripels gebrouwen en jullie kunnen kijken hoe dat precies gebeurt. De brouwmeester neemt jullie mee in het maakproces van graan tot glas. En natuurlijk is ook ruimte om te proeven!

3. De boom in bij een van de klimbossen  

Op zoek naar een spannende beleving tussen de bomen? Bezoek dan eens één van de gave klimbossen op de Veluwe. Klimmen, klauteren en ziplinen kan in Garderen, Ermelo, Harderwijk of bij Apeldoorn. Met deze activiteit maak je avonturiers én natuurliefhebbers blij. Je hebt vanuit de boomtoppen namelijk een mooi uitzicht over het groen.

Lees meer over de klimbossen op de Veluwe.

 

4. Indooractiviteiten bij Zero55

Sciencefictionfans worden vast helemaal wild van de futuristische activiteiten bij ZERO55 in Apeldoorn. In het entertainment center kun je glowbowlen, naar de VR arena, elektrisch karten of de interactieve klimwand op. De kartbaan van 340 meter is indoor en outdoor, maar bij regen kan het buitendeel worden afgedekt. Ideaal dus bij minder weer!

5. Op pad met de Veluwe Specialist

Tandem, mountainbike, elektrische fiets of e-chopper, bij de Veluwe Specialist huur je zo’n beetje elk denkbaar vervoersmiddel om de Veluwe mee te verkennen. Laat je adviseren over een leuke route en ga op pad.

Lees verder

6. Verken de natuur vanuit Outdoorcentrum Nunspeet

Rondom Nunspeet vind je prachtige bossen, heidevelden en weidegebieden. De beste manier om die te verkennen is tijdens een GPS Natuurtocht of elektrische steptocht. Outdoorcentrum Nunspeet is dan een handig vertrekpunt waar je gemakkelijk parkeert en materialen kunt huren.

7. Paardrijden bij Stal Mansour

Bij Stal Mansour kun je met je vrienden, familie of collega’s terecht voor een eerste paardrijdervaring. Na een rondleiding over de stal gaan jullie samen de paarden poetsen en zadelen. En dan rijd je voor het eerst op een paard!

8. Stadswandeling door de Hanzesteden

Een mooie Hanzestad verkennen en ondertussen iets opsteken over de rijke historie? Tijdens een stadswandeling door Hattem, Harderwijk of Elburg ontdek je de mooiste plekjes en hoor je spannende verhalen over de middeleeuwen.

Lees verder
Hanze, Elburg

9. Handen uit de mouwen bij het Bakkerijmuseum

Je zou het misschien niet verwachten, maar bij een bakdemonstratie van het Bakkerijmuseum in Hattem liggen jullie gegarandeerd in een deuk. In het bijzondere museumtheater krijg je op humoristische manier uitgelegd hoe je mooie broodfiguren maakt en daarna kun je zelf aan de slag. Zoals ze in Heel Holland Bakt zouden zeggen: Bakkers klaar? Bakken maar!

10. Otterlo Events

Wil je een uitje waar jullie nog jaren over zullen napraten? Bij Otterlo Events gaan jullie met z’n allen leren schapen drijven, op sledehondentour of op helicopterdropping. Daarnaast zijn er klassieke opties als boogschieten en een escape room.

Maak er een weekend of minivakantie van - en boek een groepsaccommodatie:

Dit vind je misschien ook leuk: